TFF 2. Lig beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor ligdeki kötü gidişatına son vermek amacıyla Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacağı Silivrispor maçı hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Haftanın ilk idmanını Salı günü yapan kırmızı-lacivertli ekip dün de Fener Sahası'nda Teknik Direktör Fatih Akyel nezaretinde gerçekleştirdi. Isınma hareketleri ile başlayan idman daha sonra 5'e 2 çalışması ile devam etti.

FUTBOLCULAR 3 PUANA KENETLENDİ

Kırmızı-lacivertli futbolcular daha sonra çift kale maç yaptı. İdmanda oldukça hırslı görünün kırmızı-lacivertli futbolcular Silivrispor ile oynayacakları kritik maçı kesinlikle kazanacakları mesajını verdiler. İdmanda oldukça neşeli oldukları gözlenen futbolcular alacakları galibiyetle kötü günleri de geride bırakacaklarını ifade ettiler.

FATİH AKYEL, UYARILARDA BULUNDU

Teknik Direktör Fatih Akyel futbolcularla yakından ilgilenirken, zaman zaman oyunu durdurarak yapmaları gerekenler konusunda uyarılarda bulundu. Dün iki grup halinde çalışan Zonguldakspor bugün birlikte çalıştı.

SİLİVRİ MORALLİ GELECEK
Zonguldakspor'un konuk edeceği rakip Silivrispor son oynadığı maçta saha ve seyircisi önünde lider Gümüşhanespor'u 1-0 yenerek büyük bir moral kazandı. Güçlü rakibi karşısında etkili futbol oynayan Silivrispor, iyi kadrosuna rağmen sezon başından bu yana aldığı istikrarsız sonuçlarla kadro kalitesi ve topladığı puan birbirini tutmuyor. Rakip Silivri 13 puanla ligin son sırasında bulunurken Zonguldakspor ise 25 puanla 12.sırada yeralıyor.

Editör: Pusula Gazetesi