Zonguldak'ta 35 yıldır erkek berberliği yapan Soner Koç, 27 Şubat 2018 Salı günü yapılacak Berberler ve Kuaförler Odası'nın olağan genel kurulu öncesinde meslektaşlarını tek tek ziyaret ederek, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Önceki gün Merkeze bağlı Beycuma beldesinde görev yapan berberlerle sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Adayı Soner Koç, göreve geldikleri takdirde hayata geçirecekleri projelerini ve yapacakları yenilikleri meslektaşlarına anlatarak, destek istedi.

Meslektaşları da, Başkan Adayı Koç'a tam destek vereceklerini belirterek, yapılacak olan genel kurulda başarılar dilediler.

Her zaman değişimden yana olduğunu, yeni projelerle meslektaşlarını destekleyeceklerini belirten Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Soner Koç, kahvaltı sonrasında yaptığı değerlendirmede, "Bizim burada asıl hedefimiz, bay ve bayan kuaförlerimizin eşit bir şekilde hareket edebilmesi için birlik ve beraberliklerini sağlamaktır. Ben ve ekibim göreve geldiğimiz takdirde, düzenleyeceğimiz eğitim seminerleri ile meslektaşlarımızın mesleki bilgisini daha da artırarak, iyi yerlere getirmek için uğraşacağız. Değerli meslektaşlarımızla birlikte çıkmış olduğumuz bu onurlu mesleki yolda hedefimiz, Zonguldak il sınırlarını aşıp mesleğimizin Türkiye genelinde başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya gibi büyük şehirlere taşıyıp oralarda olmak istiyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi