Eğitim Bir-Sen Çaycuma Temsilciliği tarafından Çaycuma Çok Programlı Lise Müdürü iken Sivas Zara İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Yüksel Arslan için bir veda yemeği düzenledi.
Yemeğe Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Vedat Emeksiz, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Arslan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kadri Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen, Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Osman Yılmaz, Enes Şenol, Gökçebey Milli Eğitim Müdürü Adem Gülşen, Mill Eğitim Müfettişi Kamil Keleş, Belediye Meclis Üyesi Engin Köktürk, Çaycuma Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Güneş, Sağlık Grup Başkanı Dr. Erol Açmalı, çok sayıda okul müdürü ve öğretmen ve davetliler katıldı.
Eğitim Bir Sen Çaycuma Temsilcisi İhsan Günay yaptığı konuşmada şöyle dedi: &[#]8220;Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen bugün Türkiye´nin en güçlü sivil toplum kuruluşudur. Türkiye´nin her tarafında vardır. Memur-Sen´in üye sayısı 400 binlere dayanmıştır.
Sendikamız özelde kamu çalışanlarının hakkını savunurken, genelde evrensel hukuk ve insani değerler ölçüsünde bütün konulara duyarlıdır.
Üyeleri için sendikal kazanımların mücadelesini verirken, ülkemizde demokrasinin gelişmesi için de mücadele etmektedir. Dünyanın her yerinde, mağdur edilen, hakkı elinden alınanların sesi olmuştur. Türkiye´nin demokratikleşme sürecine katkı sağlamak amacı ile, açılışına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın katılacağı Uluslararası Demokrasi Kongresi´yle, ülkemizin demokrasi, insan hakları, özgürlükler konusundaki açılımlarına katkı sunulması amaçlanmaktadır. Uluslararası Demokrasi Kongresi, 25-27 Ocak 2010 tarihleri arasında, Ankara Rixos Otel´de yapılacak.
Yüksel Bey ile on yılıdır beraber aynı okulda çalışıyoruz. Çaycuma´da çalıştığı 16 yıl boyunca ki bunun 15 yılı idarecilikle geçmiş, bu memuriyette önemli bir zaman dilimi nerdeyse en verimli dönemi burada, Çaycuma´ya, Çaycuma insanına öğrencilerimize ve eğitime hizmetle geçmiş. Bunun yanında bilgi ve bikrimi ile sendikamıza büyük destek olmuş katkı sağlamıştır.
2005-2007-2009 yönetici sınavları için düzenlediğimiz kurslarda dersler vermiş bir çok arkadaşımız idarecilik sınavlarında başarılı olmuştur.
Kendisine, sendikamıza yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.&[#]8221;
Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kadri Arslan, Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şubesi mali Sekreteri Ali Osman Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen ve ilçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş birer konuşma yaparak Yüksel Arslan´a yeni görevinde başarı dileklerini sundular. Kendisine plaket takdim ettiler. Yüksel Arslan da yaptığı veda konuşmasında &[#]8220;Zara´da Çaycumalıların bir elçisi ve dostu var&[#]8221; şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi