Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanlığı tarafından yürütülen uyuşturucu ve uyarıcı satışıyla ilgili örgüt operasyonunda çok ilginç gelişmeler yaşanıyor. Çaydeğirmeni Merkezli operasyonda suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Cennet Y., ve Tolga K.'nın işletmeciliğini, Şaban P.'ın ruhsat sahibi olduğu Mini Bar'ın ruhsatı Çaydeğirmeni Belediyesi tarafından iptal edildi.

Çaydeğirmeni Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi Şaban P.'ın sahibi olduğu Sabahçı Kahvesi'nin de çalışma ruhsatı iptal edildi. Bilindiği gibi Şaban P. bir önceki operasyonda tutuklanmış cezaevine gönderilmişti.

Çaydeğirmeni'nin ardından gözler Gökçebey'e çevrildi. Gökçebey Belediye Başkanlığı görevinden istifa etmek zorunda kalan Vedat Öztürk'ün izin verdiği ve kamuoyunda Organize Pavyonlar Bölgesi olarak bilinen mekanların ruhsatlarımın da iptal edilmesi gerekiyor.

Öte yanda Devrek'te faaliyet gösteren kadın garsonların çalıştığı barlarda müdahale edilmesi isteniyor. Kadın garson olarak görülen kişilerin müşterilerin masasında oturması ve ruhsata aykırı iş yaptıkları göze çarpıyor.

Filyos Vadisi olarak bilinen Devrek-Çaycuma ve Gökçebey'in son dönemde Barlar Vadisi olarak anılması ve uyuşturucu satışının artması devlet görevlilerini de rahatsız etti. Bu nedenle yakın zamanda Çaycuma'da da büyük bir operasyon bekleniyor.

buyuk-uyusturucu-operasyonu-24-kisi-gozaltinda
Büyük uyuşturucu operasyonu: 24 kişi gözaltında

belediye-meclis-uyesi-uyusturucu-ticaretinden-tutuklandi
Belediye Meclis Üyesi uyuşturucu ticaretinden tutuklandı

es-zamanli-uyusturucu-operasyonu-10-kisi-gozaltinda
Eş zamanlı uyuşturucu operasyonu: 10 kişi gözaltında
uyusturucu-operasyonunda-karakol-komutani-gozaltinda
Uyuşturucu operasyonunda Karakol Komutanı gözaltında

Editör: Pusula Gazetesi