Zonguldakspor ligde son 6 haftadır maç kazanamıyor. Son olarak Pazar günü saha ve seyircisi önünde Konya Anadolu Selçuk ile oynayan Zonguldakspor bu maçtan da 0-0'lık sonuçla ayrıldı. 25 puanla 12.sırada bulunan kırmızı-lacivertli ekipte futbolcular maç sonrası yaptıkları açıklamada özeleştiri yaptılar. En kısa sürede kötü günleri geride bırakacaklarını belirten futbolcular taraftarın yüreğine su serpti.

OKAN DURAN: "TELAFİ EDECEĞİ"Z

Defansın başarılı isimlerinden Okan Duran "Kazanmamız gereken bir maç olduğu için üzerimizde baskı vardı. Rakip takımda genç bir ekip olduğu için iyi mücadele ettiler. Kazansak güzel olacaktı. Kazanamadık, mutsuzuz. Taraftarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Umarım önümüzdeki haftalar daha iyi olur. Telafi etmek zorundayız" dedi.

TAHİR BABAOĞLU: "DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Amedspor'dan transfer edilen santrafor Tahir Babaoğlu ise "Kötü sahaya rağmen çok iyi mücadele ettik. Son 10 dakika güzel bir baskı kurduk ama olmayınca olmadı. Zemin nedeni ile ayağım kaydı. Topa iyi vuramadım. Onun dışında iyi mücadele ettik. Önümüzdeki haftalar benim için daha iyi olacak. Şu an ki kapasitem 10-15 dakika oynamaya müsait" dedi.

SİNAN ÖREN: "BU İŞİN ŞAKASI YOK"

Kalede güven veren Kaleci Sinan Ören ise "Son 10 dakika gerçek bir Zonguldakspor gibi oynadık. Ama maçın geri kalan kısmında çok bir şey yaptığımız söylenemez. Yeni bir takım olduk. Aramıza çok sayıda arkadaş katıldı. Tıpkı sezon başına döndük. Ben umutluyum. Çünkübirkaç hafta içerisinde, birlikte sahaya çıktıkça bu takım daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Bu müsabakada kaçan 2 puana çok üzülüyoruz. Ama yapacak bir şey de yok. Önümüzde ciddi bir süreç var. Bu süreçte hafta içi mesaileri de var. Buradan çıkarabildiğimiz maksimum puanı çıkarmalıyız. Çünkü artık bu işin şakası yok" dedi.

FURKAN DEMİR: "ŞANSSIZLIK DİYELİM"

Genç santrafor Furkan Demir "Takım arkadaşlarımı bu mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Şanssızlık diyelim. Yine şeytanın bacağını kıramadık. İnşallah bir sonraki maçta kaçırdığımız bu pozisyonları gole çevirebiliriz. Yavaş yavaş takım arkadaşlarıma alışıyorum ve yavaş yavaş onlara uyum sağlıyorum. Onların destekleri ile birlikte en kısa sürede bir bütün olarak tekrar döneceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi