Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD), Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD)Karadeniz Ereğli Şube Başkan ve CHP Karadeniz Ereğli İlçe Kadın Kolları başkan ve yöneticileri, Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın 17. ölüm yıldönümü nedeniyle Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

CKD Başkanı Nur Erdoğan, ADD Ereğli Şube Başkanı Yusuf Arslan, ÇYDD Şube Başkanı Hakime Tuncer, CHP Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü Başkanı Zerrin Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın vefatının 17. Yıldönümü dolayısıyla Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdür Vekili Cengizhan Zengin'i ziyaret ettiler.

Dernek üyelerini kapıda karşılayan Emniyet Müdür Vekili Zengin, STK temsilcileriyle makamında bir süre görüş alışverişinde bulundu.

Atatürkçü Düşünce Derneği Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Arslan, yaptığı açıklamada, " Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın 17. ölüm yıldönümü nedeniyle Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdür Vekilimiz Cengizhan Zengin'i ziyaret ettik. Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan'ı ölümünün 17. Yılında saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz. Bu yönde Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürümüz Zengin ve çalışma arkadaşlarına bir kez daha baş sağlığı ve sabırlar dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdür Vekili Cengizhan Zengin ise, CKD Başkanı Nur Erdoğan, ADD Başkanı Yusuf Arslan ve ÇYDD Başkanı Hakime Tuncer ve Yönetim Kurul Üyelerinin yanı sıra CHP Karadeniz Ereğli İlçe Kadın Kolları Başkanı Zerrin Yılmaz teşekkür ediyorum. Diyarbakır Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan'ın 17. ölüm yıldönümünde kendilerini saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Kendileri aynı zamanda ve millet sevdasıyla birçok başarıya imza atan örnek kişilerden biriydi. Toprağı bol olsun" dedi

Editör: Pusula Gazetesi