BAL 6.grupta kümede alma mücadelesi veren Devrek Belediyespor ikinci yarıya 3-0'lık Ereğli Belediyepor yenilgisiyle başladı. Bu maçı unutan kırmızı-beyazlı ekip deplasmanda oynayacağı MKE Kırıkkale maçına hazırlanıyor.

Kendi tesislerinde Antrenör Ahmet Yılmaz nezaretinde sıkı bir tempo ile MKE Kırıkale maçına hazırlanan Devrek Belediyespor'a futbolcuların oldukça hırslı ve azimli oldukları gözlendi. Ereğli maçında aldıkları yenilgiyi deplasmanda alacakları iyi sonuçla telafi edeceklerini belirten Teknik Patron Ahmet Yılmaz futbolcularını bu maça motive ediyor.
AHMET VE OĞUZ OYNAYACAK

Ereğli Belediyespor'dan devre arasında transfer edilen tecrübeli stoper Ahmet Olgun ve orta saha oyuncusu Oğuz Yalçın'ın lisans işlemlerinin hafta içinde halledileceği, bu iki önemli futbolcunun da MKE Kırıkalespor'a karşı oynayacakları öğrenildi.

Devrek Belediyespor oynadığı 13 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 10 yenilgi alırken rakip kaleleri 9 kez havalandırıp, kalesinde ise 31 gol görerek topladığı 7 puanla 11.sırada bulunuyor. Rakip MKE Kırıkkalespor ise 13 maçta 4 galibiyet ve 9 yenilgi alırken rakip kaleleri 9 kez havalandırıp, kalesinde 27 gol gördü. Kırıkkale topladığı 12 puanla 9.sırada kendine yer buldu.

Editör: Pusula Gazetesi