Devrek- Zonguldak karayolu üzerinde bulunan ve geçtiğimiz yaz döneminde tadilatına başlanan Devrek Spor Salonu binasının tadilatının bitmesi nedeniyle ilçeye gelen Vali Erdal Ata salonun iç ve dış kısımlarında yapılan tadilatlar hakkında ilgililerden bilgi aldı. İncelemelerde bulunmak için Devrek&[#]8217;e gelene Vali Erdal Ata&[#]8217;ya Kaymakam Hüseyin Öner, Devrek Belediye Başkan Vekili İsmet Kadem, Zonguldak Bayındırlık İl Müdürü Kemal Memiş, İl Genel Meclis Üyeleri Vacit Durdubaş, Nazmi Öksüz, ve Bekir Kayaaltı, İlçe Gençlik Spor Müdürü Zafer Yurtsevenyener, ve Gençlik Spor İl Müdür Vekili Ayhan Taşkın eşlik etti.
Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner salonunun iç ve dış kısımlarında yapılan tadilatlar hakkında bilgiler vererek bin 500 kişilik seyirci kapasitesi olan spor salonun tadilatına yaklaşık 400 bin TL harcandığını söyledi. Vali Ata ise, &[#]8220;Binada yapılan tadilattan sonra ilçenin girişinde olan bina hem estetik hem de günümüze yakışır bir spor salonu haline gelmiş emeği geçenleri kutluyorum&[#]8221; dedi.
Daha sonra Devrek Baston Sarayını gezen Erdal Ata kendisini karşılayan Devrek Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abidin Karakuş tarafından bastonlar hakkında bilgiler aldı. Devrek Devlet Hastanesi&[#]8217;nin temelinin en fazla altı ay içerisinde atılacağını söyleyen Ata, henüz projenin tamamlanmadığını, bunun da yaklaşık 6 ay gibi bir zaman alacağını söyledi.
Editör: Pusula Gazetesi