Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner dış transferi titizlikle ve büyük gizlilikle sürdürdüklerini belirterek transferdeki tek yetkili ismin Genel Kaptan Hakan Hürfikir olduğunu söyledi.

Dün akşam gerçekleştirilen transferde Bugsaşspor'un 10 numara pozisyonunda oynayan 31 yaşındaki futbolcusu Raşit Sevindir'in transferinin Zonguldakspor'a büyük katkı sağlayacağını belirten Başkan Caner, bu transfer için çok çaba gösterdiklerini ve Raşit'in önemli bir futbolcu olduğunu söyledi. İstanbulspor'dan transfer edilen sağ kanat oyuncusu Hakan Yılmaz'ın da çok yetenekli olduğunu belirten Caner, ikinci yarıya daha iyi ve güçlü gireceklerini söyledi.

RAŞİT TRANSFERİNDE CEM DERELİ ETKİLİ OLDU

Başkan Caner, "Genel Kaptan Hakan Hürfikir uzun süredir Raşit'in transferi için uğraş verdi. Bugsaş yönetimi ile görüşmeler uzun sürdü. Bu arada devreye Zonguldaklı iş adamı Cem Dereli girdi ve Bugsaş yöneticileri ile yakın bir iletişim kurdu. Bu transferde Cem Dereli'nin de büyük katkısı oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Raşit büyük bir eksiğimizi kapatacak.

SIRA SANTRAFORDA
Başkan Caner özellikle Okan Eken'in yerine çok iyi bir santrafor gündemimizde. Bu transferin bitmesi de çok zor olacak. İnşallah bunu da olumlu sonuçlandırırız. Şu anda isim vermek olmaz. Bitince açıklayacağız. Taraftarımız sabırlı olsun" dedi.

İŞTE RAŞİT SEVİNDİR'İN ÖZELLİKLERİ

Zonguldakspor futbol kariyerinde üst düzey takımlarda oynayan Bugsaşspor'un 10 numara pozisyonunda oynayan 31 yaşında 1.74 boyundaki Raşit Sevindir'i renklerine bağladı. İlk yarı Bugsaşspor'da 11 maçta forma giyen Raşit 1 gol attı. Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 maçta 90dakika oynayan Raşit Sevindir'in piyasa değeri 200 bin Euro. 10 numara pozisyonunda oynayan Raşit aynı zamanda sağ ve sol kanat oynama özelliğine sahip.

ÜST DÜZEY TAKIMLARDA OYNADI

Fenerbahçe alt yapısından yetiştikten sonra çeşitli Milli takım kategorilerinde de oynayan Raşit sırasıylaTurgutluspor, Göztepe, Çaykur Rizespor, Adana Demirspor, Altay, Gümüşhane ve son olarak Bugsaş'ta forma giydi.

GOLCÜ BİR ORTA SAHA OYUNCUSU

TFF 1 lig, 2. Lig ve 3.ligde 366 maç oynaan Raşit toplam 74 gol attı. Raşit ikinci yarı Zonguldakspor forması giyecek.

ZONGULDAKSPOR'A KARŞI FORMA GİYDİ
Raşit Sevindir 29 Ekim 2017 tarihinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanan ve 0-0 tamamlanan karşılaşmada maça ilk 11'de başladı, 57.dakikada yerini Sertaç Çam'a bırakmıştı. Bu karşılaşmada Zonguldakspor'dan İlyas Sarı kırmızı kart görmüş, Okan Duran ise 89.dakikada burnu kırılarak hastaneye kaldırılmıştı. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz karşılaşmayı 9 kişi tamamlamak zorunda kalmıştı.

Editör: Pusula Gazetesi