Çağla Gülerler Cici: Genel Sekreter Yardımcısı Rıza Cici'nin gelini. Rıza Cici oğlunu da üniversiteye taşerondan işe koymuş. Yıllar önce. neyin karşılığında biliyor musunuz? Kampüsün yollarını özel idareden asfalt yapma karşılığında.
Ayça Dilaver: Şube Müdürü Mehmet Dilaver'in gelini. Ziraat Mühendisi. Onun da kocası özel idarenin ortak olduğu ZONÇEB'te işe girmiş aynı yöntemle.
Devrek Şantiye şefinin kayınçosu jeoloji mühendisi Antalya'dan gelecekmiş. Markette çalışıyormuş . O da var listede. Hiç iş deneyimi yokmuş ama ne farkeder ki?
Recep Demirtaşın akrabaları zaten malum.
Şube Müdürü Haydar Açıkgöz ve Burhan Gebelek'in çocukları akrabaları zaten yerleşiyor sürekli.iliyorsunuz Çalışan listesinde Gebelek ve Açıkgöz soyadları uzun bir liste oluşturur.
Müteahhit Ali Bulut'un eşantiyondan Recep Demirtaş'ın makamında çalışsın diye verdiği 5 tane kadın çalışan var, onlarda listede. Zaten şöförün karısı, insan kaynaklarında çalışan şefin oğlu listede.... Daha neler neler. Formül şu milletvekilleri ve il başkanından 2'şer 3'er isim al, garibanların üstünü çiz. Kendi akraba eş dost, yanında çalıştırdığın adamların gelini çocuğu kardeşini işe al.

isten-cikartilan-garibanlar-ve-yerine-alinan-akrabalar
İşten çıkartılan garibanlar ve yerine alınan akrabalar!..

ozel-idare-yikiliyor-sen-ne-yaptin-recep
Özel İdare yıkılıyor! Sen ne yaptın Recep?
Editör: Pusula Gazetesi