Dünyada etkili bir geçmişe sahip olan ülke için antik kalıntı ve mitolojileri görebilmek adına çok sayıda kişi tarafından ziyaretlerin yapılması mümkün olmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, Yunanistan'a yolculuk yapmaları ve ziyaret etmeleri için gerekli olan vizelerin alınabilmesi adına, öncelikli olarak ülkenin resmi kurumlarına vize başvurusunda bulunulması gerekmektedir. Yapılmış olan başvurunun ardından yetkili kişiler tarafından talepler, ülkenin resmi makamlarına iletilir ve bu sektörde sağlamış olduğumuz hizmetler sayesinde, vize alınabilmesi açısından her türlü yardımlar yapılmaktadır. Sağlamış olduğumuz hizmetlerde, vize alımı için detaylı bilgilerin aktarılabilmesi adına vize danışmanları da çalışmalarını yürütmekte ve bu sayede işlemlerin daha hızlı şekilde yürütülmesi sağlanmaktadır. Yunanistan için alınacak olan vizeler için kararların verilmesi, yetkili merciler tarafınca mümkün olmaktadır.

Yunanistan Vizesi Başvuru Formu İçin Sunulan Hizmetler

Alanında deneyimli kişiler ile sunmuş olduğumuz hizmetler sayesinde, alınması gereken vizeler için Yunanistan vizesi başvuru formu doldurulması gerekmektedir. Söz konusu olan formun doğru ve eksiksiz şekilde doldurulması, alınmak istenen vizeler için önemli olmaktadır. Sağlamış olduğumuz hizmetlerde, size özel olarak sunulan danışmanlar sayesinde, başvuru dosyası için uğraşmanıza gerek kalmamakta ve bu işlemleri danışmanlarınız en kısa süre içerisinde halletmektedir. Sizlere sunulmuş olan formları doldurmanızın ardından, telefon üzerinden danışmanlara ulaşabilir ve yapmak istediğiniz başvuru çeşitlerine göre olan evrakları seçerek, başvuru dosyalarınızın hazırlanmasını bekleyebilirsiniz. Daha sonra başvuru sırası ve sonrasında gerekli olan süreçler, danışmanlarınız tarafından takip edilmekte ve olumlu sonuçlar sizlere haberdar edilmektedir. Vize almak için yapılacak olan başvuruların, yapılacak olan yolculuk tarihlerinden en az 15 gün önce yapılması tavsiye edilmektedir. Ancak vizelerin alınabilmesini garanti almak isteyen kişiler, başvuru süreçlerini, yolculuklarda 60 gün öncesinden başlatabilmektedir. Söz konusu olan vize başvuruları genel olarak 5 gün sonucunda çıkmakta ancak, Konsoloslukların bu süreyi kısaltma ya da uzatma yetkileri de bulunduğundan dolayı farklılıklar yaşanabilmektedir.

Yunanistan Vize Ücreti Ve Gerekli Belgeler

Farklı ülkelere yapılacak olan seyahatler için gerekli olan vize işlemlerinde, çeşitli fiyatlandırmalar yer almaktadır. Günümüzde belirlenmiş olan Yunanistan vizesi yılı için yapılacak olan yolculukların amaçlarına göre, Yunanistan konsolosluğu tarafından belirlenmektedir. Sağlamış olduğumuz vize hizmetleri sayesinde, uygun fiyatlar üzerinden alınmak istenen vizelerin kısa süre içerisinde ve alanında deneyimli danışmanlar ile birlikte alınması mümkün hale getirilmiştir. Komşu ülke olan Yunanistan'a her yıl dünyadan ve ülkemizden çok sayıda kişi çeşitli amaçlar için ziyaretler yapmakta ve bu ziyaretler için vize alınması gerekmektedir. Doğru şekilde vize alınması ve detaylı bilgileri için bizleri seçebilirsiniz.

Kaynak : http://babursahvizeofisi.com

Editör: Pusula Gazetesi