Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz yıllarda birçok değişik projeye imza atarak adından söz ettiren Sazdan Adam grubu üyeleri, bu kez de yılbaşı için özel beste yaptı. Jingle Bells şarkısını 'Bizde Noel Baba yok Müslüm baba var, oda bacadan değil damardan girer" sözleri ile Türkçe'ye uyarladı.

Ereğli ilçesinde 'Sazdan Adam' olarak bilinen Mehmet Ali Ürkmez ve ekibi hazırladıkları başarılı projelerine bir yenisini daha ekledi. Daha önce Michael Jackson'ın 5'inci ölüm yıl dönümü için Türkçesi 'Onlar bizi umursamaz olan', 'They don't care about us' şarkısı, Dem Baba, Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı için 100 bağlamacı ile Çanakkale Türküsü ve İstiklal Marşı'nı çalan ve bunlara klip çeken amatör bağlamacılar son olarak Lösemi hastalığı için saçlarını kazıtarak, lösemi hastalığının toplumda yanlış bilinen yönlerine dikkat çekmek için 'Görmek lazım' isimli şarkıya klip çekmişti.

BİZDE NOEL BABA YOK MÜSLÜM BABA VAR

Mehmet Ali Ürkmez ve gurup üyeleri, bu kez de Jingle Bells şarkısını 'Bizde Noel Baba yok Müslüm baba var, oda bacadan değil damardan girer" sözleri ile Türkçe'ye uyarladı. Şarkıda Bizde Noel Baba yok Müslüm baba var, oda bacadan değil damardan girer" sözlerinin ardından Müslüm Gürses'in 'Hangimiz Sevmedi' şarkısını 'Elveda eski yıl elveda, Merhaba yeni yıl merhaba' olarak değiştirerek sosyal medyada paylaştı.

Mehmet Ali Ürkmez şarkının sonunda "Sazdan adam gurubu yeni yılda da yeni projelerle sizlerle birlikte olacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Pusula Gazetesi