Türkiye Gençlik Vakfı Zonguldak İl Temsilciliği, İl Temsilcisi Murat Yılmaz Merkez İlçe Temsilcisi Abdullah Püren, Spor Koordinatörü Murat Kara Devrek İlçe Temsilcisi Bekir Kaya ve Basın İlan Kurumu Müdürü Ali Nuhoğlunun icerisinde yer aldığı bir heyetle birlikte Devrek ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundular.

Anadolu İmam Hatip Lisesinde Konferans vererek programlara başlayan Grup ardından Hamidiye Anadolu Lisesi ve Karşıyaka 100.Yıl Ortaokulunda Medeniyet ve Değerler Eğitimi programları kapsamında okul idarecileri, danışman öğretmenler ve temsilci öğrencilerle tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve Daire Müdürlerini de ziyaret eden heyet Türkiye Gençlik Vakfının Devrekteki çalışmaları ve Devrek gençliği üzerine istisarelerde bulundular.

Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilcisi Murat Yılmaz Türkiye Gençlik Vakfının 81 İlde ve 300 ilçede faaliyette olduğunu, Devrek İlçesinde de yaklaşık bir yıldır çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek Devrekteki genç kardeşlerimizin herzaman yanlarında olacaklarını belirtti.
Devrek İlçe Temsilcisi Bekir Kaya da vakıf temsilcilik binasının yakın zamanda faaliyete geçeceğini ifade ederek, İnşallah gençlerimize faydalı hizmetler yapacağız dedi.
TUGVA heyeti son olarak Devrek Kent Konseyi Başkanı ve Cihannuma Devrek il Başkanı Erdoğan Akcabeleni ziyeret ederek Devrekte yapılacak faaliyetlerin başlangıcını yaptılar.

Editör: Pusula Gazetesi