Zonguldak Valisi Erdal Ata, alt yapı eksikleri ile ilgili eksikliklerini incelemek amacıyla Zonguldak Havalanını ziyaret etti.
Vali Erdal Ata&[#]8217;nın Zonguldak&[#]8217;ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova Beldesi&[#]8217;ndeki havaalanı ziyareti esnasında, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Çaycuma Garnizon Komutanı Üsteğmen Bayram Kayıkçı, Zonguldak Havalanını Müdürü Hasan Özşahin, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, bazı İl Genel Meclisi üyeleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri de bulundu. Vali Ata, havaalanın durumu ve alt yapı eksikleri ile ilgili Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin&[#]8217;den bilgiler aldı. Havaalanı&[#]8217;nı gezerek, altyapı sorunlarını yerinde gören Vali Ata, eksikliklerin giderilmesini uçuş sezonuna havaalanının hazırlıklı olarak başlatılmasını istedi.
Vali Ata, daha sonra Saltukova Beldesi&[#]8217;ndeki okul inşaatını ile Saltukova Spor sahasını da gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Ata, programını Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesinde yaptığı incelemelerle sürdürdü.
Editör: Pusula Gazetesi