Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Hentbol branşında oynanacak Grup şampiyonası Zonguldak'ta gerçekleştirilecek. Genç Kız ve Erkekler kategorisinde 16-18 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek Genç Kız ve Erkekler Grup şampiyonasına 8 kız, 10 erkek takımı katılacak. Bu müsabakalarda Zonguldak'ta kızlarda Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi, Erkeklerde ise Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mücadele edecek.

UFUK BAYRAKTAR MAÇLARA DAVET ETTİ

Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri Site Kapalı Spor Salonu ve BEÜ Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek Okul Sporları Hentbol Genç Kız ve Erkek Grup şampiyonasına tüm Zonguldaklı hentbolseverleri davet eden Zonguldak Hentbol İl Temsilcisi Yardımcısı Ufuk Bayraktar şampiyonanın çok çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne olacağını söyledi.

KIZLAR Ankara, Bartın, Çankırı, Düzce, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Zonguldak

ERKEKLER: Ankara, Bartın, Çankırı, Düzce, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova ve Zonguldak temsilcileri katılacak.

ANADOLU YILDIZLAR LİGİ KADROSU OLUŞTURULDU
Öte yandan 22-24 Aralık tarihleri arasında Sinop'da gerçekleştirilecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakaları öncesinde Zonguldak takımının oluşturulduğunu belirten Hentbol İl Temsilcisi Yardımcısı Ufuk Bayraktar Kız ve Erkeklerde seçmelerin 3 Aralık'ta gerçekleştirildiğini ve çok iyi kadrolar oluşturulduğunu belirterek Anadolu Yıldızlar Ligine Zonguldak olarak iddialı gireceklerini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi