Zonguldak´ta bir otomobil yaklaşık 25-30 metre yükseklikteki uçurumdan raylara devrildi. Otomobildeki 5 kişi yaralandı ve çevreden gelenlerce hastaneye kaldırıldı. Bu sırada raylar üzerindeki otomobile tren çarpması sonucu, yaralı 2 kişi hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 67 ZH 063 plakalı otomobil merkeze bağlı Göbü mevkisinde uçurumdan raylara devrildi.
Kazanın ardından otomobilden çıkmayı başaran bir yaralı, Göbü Tren İstasyonuna gelerek kazayı buradaki vatandaşlara bildirdi.
Kazanın olduğu bölgeye gelen vatandaşlar, kendilerine olayı haber veren yaralı ile otomobilden çıkardıkları bir başka yaralıyı kendi imkanlarıyla hastaneye götürmek üzere yola çıktılar.
Yolda 112 Acil Servis ambulansına alınan ve isimlerinin Emrah Ilgın ile Veli Gönültaş olduğu öğrenilen 2 yaralı, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Bu sırada, kazayı haber alan yetkililer, Karabük yönüne gitmekte olan bir yük treninin olay yerine yakın olduğunu belirleyerek, makinistleri uyarmak istediler, ancak başarılı olamadılar. Raylar üzerindeki tehlikeden habersiz olan makinistler, yük trenin otomobile çarpmasına engel olamadılar.
Tünel girişinde otomobile çarpan tren, otomobili yaklaşık 35 metre sürükledikten sonra güçlükle durduruldu.
Kazada, tünel içinde sıkışan otomobildeki Sabahattin Gönültaş, jandarma, Kilimli 112 Acil Servis ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda kurtarılarak, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedaviye alındı.
Bölgenin karanlık olmasından dolayı basın mensuplarının kamera ışıklarının yardımıyla çalışmalarını sürdüren ekipler, otomobilden Cemil Korkmaz ve Şaban Ilgın´ın cesetlerini çıkardılar.

Editör: Pusula Gazetesi