Bölgesel Amatör Lig 6.grupta zirve mücadelesi veren Ereğli Belediyespor geride kalan 10 hafta içinde üçüncü antrenörle çalışıyor. Lige kötü bir başlangıç yapan Ereğli Belediyespor'da yeni teknik patron Zafer Şahin ilk iki maçından 6 puan alarak büyük bir başarıya imza attı, camiaya umut verdi.

ZAFER ŞAHİN'DEN İLGİNÇ MOTİVASYON

Geçmişte iyi bir futbolcu olan Zafer Şahin takımını ilginç bir yöntemde lige ve maçlara motive ediyor. Futbolculuk dönemindeki yakın arkadaşları olan Milli yıldızları Ereğli'ye davet eden Zafer Şahin geçtiğimiz hafta eski Milli futbolcu Yusuf Şimşek'i Ereğli'ye davet etmişti. Yusuf Şimşek önce futbolcularla idmana çıktı, ardından onlarla futbolculuk tecrübelerini paylaşarak Zafer Şahin'in öğrencilerini motive etti.

FATİH AKYEL VE SERKAN REÇBER İDMANDA

Zafer Şahin dün de yakın arkadaşları olan eski Milli Futbolcu Fatih Akyel ve yine eski futbolcu ve TRT Spor Yorumcusu Serkan Reçber'i Ereğli'ye davet etti. İki futbolcu da Ereğli Belediyespor'un Erdemir Stadı'nda yaptığı idmanı izledi. İdman öncesinde ve sonrasında Zafer Şahin ile birlikte futbolculara hitaben tecrübelerini aktaran Akyel ve Reçber futbolcuları hafta sonu oynayacakları Sincan Belediyespor maçına motive etti.

ŞAHİN VE FUTBOLCULARDAN TEŞEKKÜR
Ereğli Belediyespor futbolcular ve Antrenörü Zafer Şahin arkadaşları Fatih Akyel v Serkan Reçber'e desteklerinden dolayı teşekkür ettiler, Sincan Belediyespor maçında da hem taraftara hem de Akyem ve Reçber'e galibiyet sözü verdiler.

YUSUF ZOBAR'A KONUŞTULAR

TRT Spor yorumcusu Serkan Reçber ve Eski Milli futbolcu Fatih Akyel daha sonra futbolla yatıp futbolla kalkan, Ereğli'de sporun gelişiminde büyük pay sahibi olan Yusuf Zobar ile Ereğli FM'de canlı yayına çıkarak futbola dair tecrübelerini paylaştılar. Akyel ve Reçber Ereğli Belediyespor'un kaliteli bir ekip olduğunu belirterek arkadaşları Zafer Şahin'in de büyük işler yaparak takımı profesyonel lige çıkaracağına inandıklarını söyledi. Yusuf Zobar'a konuşan Reçber ve Akyel Ereğli FM aracılığı ile Ereğlilere seslenerek Zafer Şahin ve Ereğli Belediyespor'a sahip çıkmalarını istediler.

Editör: Pusula Gazetesi