İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığı'na Ragıp Bayraktar'ın seçilmesinin ardından Pusula Gazetesi'nin sorularını yanıtlayan partinin ilk neferlerinden Belediye Meclis Üyesi Salih Alemdar, "Ben İYİ Parti için yola çıkanlardan birisiyim. İl Başkanı için isim belirlendi. Ben de dün Ankara'daydım. DSP'nin kanadından eski Bakanlarından olan ve İYİ Parti Kurucu Üyemizin isteği bu yöndeymiş. Hayırlı olsun diyelim. Ben İYİ Parti'nin her oluşumunda yanında olacağını belirtmiştim ve bunun da mücadelesini vereceğim" dedi.

RAGIP BAYRAKTAR'I TANIMIYORUM

Ragıp Bayraktar hakkında değerlendirmede bulunan Alemdar, "Ragıp Bayraktar'ı tanımıyorum. İsmini de bilmiyorum. Bir tanışalım bakalım. Görüşlerini alacağız, çalışmalarımızı tamamlayalım ondan sonra daha net belli olur" ifadelerini kullandı.

YANLIŞ YAPILDI, HEDEFİNİ ŞAŞIRDI

Ragıp Bayraktar'ın İl Başkanı olması kararının yanlış olduğuna vurgu yapan Salih Alemdar, "Benim düşünceme göre yanlış yapıldı. Çünkü biz 2015 yılının Kasım ayından bu yana mücadele veren, risk alan, MHP Belediye Meclis Üyesi olarak düşüncemizi açıklayan birisiyiz. Bunu en iyi Genel Merkezimiz biliyor. İl Başkanlığı konusunda böyle bir değerlendirme yapıldı. Ben öncelikle hedefini şaşırdı diyorum. Ama buna rağmen her konumda olacağız" açıklamasında bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi