Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner 3-2'lik Gümüşhanespor yenilgisinin ardından Niğde Belediyespor galibiyetinin büyük moral olduğunu belirterek futbolcuları ve teknik heyeti galibiyetten dolayı kutladı.

Caner "Bu hafta Niğde Belediyespor maçı bizim için önemliydi. Niğde grubun güçlü takımlarından bir tanesi. Çok zor bir maç oldu.Çocuklarda ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Yürekleri sahaya koyarak Zonguldaklıdan daha çok Zonguldaklı olarak gerekeni sahada yaptılar. Galibiyetle de ayrılmasını bildiler. Bu galibiyeti alarak taraftarın yüzünü güldürdüler. Bu galibiyet bizim için çok önemliydi" dedi.

"DESTEK DEYİNCE HERKES BİR TARAFTA ÇEKİYOR"

Başkan Caner "Takım destek olunması gerek. Takıma destek olun deyince herkes bir tarafa çekiliyor. İşte şuydu buydu diyerek manidar yorumlar yapılıyor. Bu takım Zonguldak'ın takımı. Bu başarısız olursa Zonguldak üzülecek. Kimse bir taraf çekilmesin herkes destek olsun.Maddi olarak destek gerek. Biz takımı ayakta tutmak için uğraşıyoruz. Varken kıymetini bilelim. Çoğu il takımı triyonlar harcıyor. Biz kıt imkanlarla buradayız. Kıt imkanlarla burada olan takıma da herkes destek olsun. İlk önce önemli olan kentin tek profesyonel takımı Zonguldakspor'a sahip çıkılması. Bir üst lig atlarsak kentte bir üst lig atlar. Özlediğimiz, beklediğimiz birlik ve beraberlik biran önce sağlanmalı. Tek temennimiz ve beklentimiz bu yönde" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi