Karabük'ün Eskipazar ilçesinde İl Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından grup yolarında devam eden alt yapı çalışmaları sürüyor.
Eskipazar İl Genel Meclisi üyeleri Kamil Ünal ve Sedat Yaman, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül ile İnşaat Mühendisi Mustafa Yeşil eşliğinde Gözlü - Ortaköy grup yolunda devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.
Alt yapı çalışmaları hakkında kısa bir bilgi veren meclis üyesi Kamil Ünal, "Gözlü ve Ortaköy grup yolunda alt yapı, temel çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Toplam uzunluğu 7 km olan yolumuzun kış ayından önce bakımlarını yapıyoruz. Ödenekler doğrultusunda ilerleyen günlerde asfalt yapımına uygun hale gelmesi için Özel İdare personellerimiz özveri ile çalışmalarını sürdürüyor. Eskipazar İlçemiz için güzel çalışmalar yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. İnşallah bu grup yolunda ki çalışma bittiğinde de ortaya güzel bir çalışma çıkmış olacak" dedi.
Meclis üyesi Sedat Yaman ise, Eskipazar için güzel işler yaptıklarını ifade ederek, "Grup yolu çalışmamız bittiğinde ilçemize faydalı bir çalışmayı daha bitirmiş olacağız. Eskipazar'ımız için elimizden geldiğince imkanlar doğrultusunda faydalı ve yararlı çalışmalar yapıyoruz. İnşallah bundan sonrada çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek" diye konuştu.
Meclis üyeleri çalışmalarından dolayı İl Özel İdaresine ve çalışanlara teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi