Çaycuma Esnaf Odası seçimlerine bir aydan az bir zaman kala başkan adayları projelerini açıklamaya başladı. Üç başkan adayından Erdem Girgin yarın saat 11:00´de Radyo Aktif´in konuğu olarak projelerini Çaycuma esnafına anlatacak.
Mevcut Başkan Hayri Kandemir ve Çaycuma´nın iki önemli esnafı Adil Kabacı ve Erdem Girgin arasında olacak olan esnaf odası seçimleri için adaylar projelerini açıklamaya başlıyor.
Başkan adaylarından Adil Kabacı´nın esnaf gezilerine başlamasının ardından diğer başkan adayı Erdem Girgin de projelerini anlatmak için Çaycuma´nın tek Radyosu Radyo Aktif´i seçti. Çaycuma´nın sesi Radyo Aktif´e konuk olarak "Sesli Gazete" programında projelerini anlatacak olan Erdem Girgin, Radyo Aktif Yönetim Kurul Başkanı Bülent Sağtekin´in sorularını yanıtlayacak. Çaycuma esnafı ve halkının sorularını da cevaplayacak olan Girgin, başkan adayları arasında projelerini açıklayacak ilk isim olacak.
"Sesli Gazete" programı ile birlikte Çaycuma esnafının ve halkının Erdem Girgin´e bakış açısı da biraz olsun gün yüzüne çıkacak. Girgin´in yarınki programda yapacağı konuşma ve sorulara vereceği cevaplar seçimdeki oy oranını önemli derecede etkileyeceği düşünülüyor. Diğer iki adaya oranla daha genç olması nedeniyle kendisine fazla şans verilmeyen Girgin´in Radyo Aktif´te açıklayacağı projeler merakla bekleniyor.
Editör: Pusula Gazetesi