Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası´nın yaklaşan seçimleri öncesinde başkan adaylarından Adil Kabacı seçim çalışmalarına hız verdi.
Önceki günlerde esnaf ziyaretlerine başlayarak Çaycuma Sanayi Sitesi esnafına projelerini anlatan Kabacı, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman´ı makamında ziyaret ederek projelerini anlattı. Yol arkadaşları ile birlikte Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman´ı ziyaret eden Kabacı, 14 maddelik çalışma projelerini Yaman´a anlatarak fikir alışverişinde bulundu.
Çaycuma esnafının menfaatlerini korumak için aday olduğunu belirten Kabacı; "Adaylık sürecimizde Çaycuma Esnaf Odası´nın yaptığı çalışmaları ve Çaycuma esnafına verdiği katkıyı yetersiz bulduğumuz için ekibimle birlikte bir takım projeler geliştirdik. Yapılacak o kadar çok şey vardı ki tam 14 proje ile Çaycuma Esnafımıza hizmet vermek istiyoruz.
Amacımız kişilerle yarışmak değil projeler üreterek Çaycuma´mıza katkı sağlamak. Bu yüzden seçimden önce bir takım çalışmalar yaparak göreve geldiğimiz takdirde acilen bu çalışmalarımızı faaliyete geçirmeyi düşündük" şeklinde konuştu.
Kabacı ve çalışma arkadaşlarının 14 maddelik projelerini dinleyen Kaymakam Hasan Yaman, projelerin gerçekleşmesi halinde katkı sağlayabileceğini belirterek, Çaycuma için yapılacak her çalışmanın yanında olacağını dile getirdi.
Kaymakam Yaman konuşmasında; "24 Ocak´ta yapılacak olan seçimlerde tüm adaylara başarılar diliyorum" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi