Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu'nun, Sözcü Gazetesi'ne verdiği röportajda dile getirdiği iddialarla ilgili çok sert ifadeler kullandı.

Ömer Ünal, Pusula'ya şu açıklamayı yaptı: "Sözcü Gazetesi Şerafettin Turpçu'nun iddialarını haber yapmış. Sanki biz kaçak bir yapı yapmışız gibi bir görüntü ortaya çıkmış. Sayın Turpcu, İnsanları tehdit ettiğimizi, arsayı öyle satın aldığımızı iddia ediyor.

İddia sahibi, iddiasını ispatla mükelleftir. Sayın Turpcu'ya çağrı yapıyorum. İddialarını ispat etsin.

Zonguldak Milletvekili Şerefattin Turpcu müteahhittir. Kendisinin nasıl bir müteahhit olduğu da belli. Şirketini batırmıştır. Zonguldak hastanesinin ihalesine girmiş, inşaatına başlamış, battığı için inşaat ortada kalmıştır.

Zonguldak'a yapılacak hastanenin önünü tıkadığı için kendisine hakkımızı helal etmiyoruz.

Bence, Şerafettin Turpcu'nun bizimle ilgili iddiaları kendi görüşü değil.

Filyos'tan bizim karşımıza aday olmak isteyenler Şerafettin Turpcu'yu yanıltmışlardır.

Sayın Şerafettin Turpcu'ya sizin aracılığınızla bir çağrı yapıyorum.

İstiyorsa kendi partisinin kanalı Halk TV'ye Uğur Dündar'ın moderatörlüğünü yaptığı Arena programına çıkalım. Ben o inşaatla ilgili tüm belgeleri orada açıklayayım. Gerçekleri ispatlayamazsam canlı yayında belediye başkanlığından istifa ederim. Aynı cesareti Şerafettin Turpcu'dan da bekliyorum. İddialarını ispat edemezse milletvekilliğinden istifa edebilecek mi?"

Editör: Pusula Gazetesi