Kimsesiz çocuklara &8216;baba şefkati&8217; ile özel ilgi gösteren Vali İsa Küçük, Gözde Birsöz Çocuk Yuvası&8217;nı ziyaret ederek yeni yıl kutlaması yaptı. Eşi Emine Küçük ile birlikte Çocuk Yuvasına giden Vali Küçük burada kalan 0-6 yaş grubu çocukların ve görevlilerin yeni yılını kutladı. Vali Küçük ve eşi çocuklara içinde oyuncaklarla şeker ve çikolatalar bulunan hediye paketleri dağıttı. Vali Küçük&8217;ün çocukları baba şefkatiyle, eşi Emine Küçük&8217;ün de anne şefkatiyle kucakladığı ziyaret yuvadaki miniklerle görevlilere heyecanlı anlar yaşattı.



Miniklerin yeni yıl sevincini paylaştı



Vali Küçük ve eşi hediyeleri sevinç içinde alan çocuklarla sohbetler yaparak, onların istek ve taleplerini de dinledi. Vali Küçük, Vali Küçük ve eşine Çocuk Yuvasına yaptığı ziyaret sırasında Sosyal Hizmetler İl Müdürü Adem Karameşe ve Valilik Özel Kalem Müdürü Eda Altuğ eşlik etti.


20 çocuğa ev sahipliği yapan Gözde Birsöz Çocuk Yuvasını ziyarette miniklerin yeni yıl sevincini paylaşan Vali Küçük eşi ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi. Sosyal Hizmetler İl Müdürü Adem Karameşe ve Çocuk Yuvası görevlileri Vali Küçük&8217;e ziyaret sırasında yuvadaki çalışmalar ve çocukların durumu ile ilgili bilgiler de verdi.



Küçük Sedef&8217;in şiiri ilgiyle dinlendi



Sedef isimli çocuk kendisiyle ve arkadaşlarıyla oyunlar oynayan manevi anne ve babaları Vali Küçük ve eşine şiir okuyarak sürpriz yaptı. Vali Küçük ve eşi ile ziyarete katılanlar Sedef&8217;in okuduğu ´Atatürk´ adlı şiiri ilgiyle dinledi. Sedef&8217;in şiiri ziyarete renk kattı. Çocuklar kendilerini yalnız bırakmayan ve sorunlarıyla yakından ilgilenen Vali Küçük ve eşine büyük ilgi gösterdi. Anlamlı şiir için Sedef&8217;e teşekkür eden Vali Küçük ve eşi zaman zaman duygu yüklü, zaman zaman eğlenceli geçen ziyaretten sonra yuvadan manevi çocukları tarafından uğurlandı.

Editör: Pusula Gazetesi