AK Parti Taşköprü 6. Olağan Kongresinde Hüseyin Erol, İlçe Başkanlığına seçildi.
AK Parti Taşköprü 6. Olağan Kongresi Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Kongrede konuşan AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, "Değişimi ve dönüşümü yakalamayan partiler başarısızlığa mahkumdur. Sanatçılarda böyle, spor kulüpleri de böyle partilerde böyle. Bütün kongrelerde görüyorum. Gençlerimize çok az yer veriyorlar. Gençlerimize fazla yer vermemiz gerekiyor. Partide yer almış kişiler görevlerinden ayrılmak istemiyorlar. Bu yanlış. Ayrıca bu görevler bir bayrak yarışı. Bundan önceki ilçe başkanı Sayın belediye başkanımızın da benimde destek verdiğim, bir arkadaştı. Bu bayrağı bir yere kadar getirdi. Fakat devretmeden yere düşürdü. Bugün burada olmaması nedeniyle kendisini istifa etmiş sayıyorum. Bu partiye gönül vermişse Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Genel Merkezimizin kararına herkes saygılı olacak. Bunu kabullenemiyorsa birileri bu istifa gerekçesidir. Dış dünya ile bu kadar fazla mücadele ederken bizde partimizin yanında olacağız. Düzgün olan kim gelirse gelsin biz gönlümüzü açacağız" dedi.

"Türkiye 15 yıllık sürede 3 kat büyüdü"
AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ise, "Kongreler her zaman değişimin dönüşümün neticesi olmuştur. Partimiz 15 yıllık süre zarfında birçok hizmetlere imza attı. Ak Parti iktidara geldiğinde bugünkü gibi bir Türkiye yoktu. Özellikle Gençlerimize eski Türkiye'yi anlatma görevi bizlere düşüyor. Türkiye 15 yıllık sürede 3 kat büyüdü" şeklinde konuştu. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan da, "2001 yılında kurulup, 3 Kasım 2002 seçimlerinde iktidara gelen Erdemliler Hareketi olarak ta anılan partimiz, 15 yıllık iktidarı süresince gerek ülkemiz genelinde gerekse 2002 yılına kadar hak ettiği yatırımı ve hizmeti alamayan ilimiz ve ilçemizde önemli hizmetlere imza attı. Ayrıca liderimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız nezaman ki "Dünya 5'ten büyüktür" sözünü kullandı. Bunun akabinde herkes bizimle, ülkemizle ve AK Partimizin Kurucu Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile uğraşmaya başladı. Bu gezi faaliyetiyle, 17-25 Aralık faaliyetiyle, 15 Temmuz hain kalkışmayla vücut buldu. Ama bu Millet ve bu partinin neferleri liderlerinin arkasında onurluca durdular. Canlarını verenler oldu, yaralananlar oldu. Canını veremediği için üzülenler oldu. Ama ülkenin bölünmesini, parçalanmasını ve işgali engellendi" dedi.
Taşköprü'ye yapılan hizmetlerle ilgili de bilgi veren Başkan Arslan, partisine bugüne kadar hizmet etmiş herkese teşekkür ederek yeni göreve gelen Hüseyin Erol ve ekibine de başarılar diledi.

"Bu kutlu yürüyüşte yer almaktan mutluyum"
AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol ise, "AK Parti gibi büyük bir parti ve kutlu bir yürüyüşte yer almaktan ve bu onurlu göreve seçilmiş bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. Tabi biliyorum ki dünyadaki tüm mazlumların sığınacak kapısı olan bu kutlu yürüyüşte ki görevimiz son derece mühim ve fedakarlık istemektedir. Şahsım ve yönetimim olarak bu kutlu görevde gece gündüz demeden, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Sn. Liderimiz ve Cumhurbaşkanımızın bizlere çizdiği hedef doğrultusunda gücümüze güç nefesimize nefes katarak bu yolda ilerleyeceğimizden emin olabilirsiniz" dedi.
Konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen seçimde Hüseyin Erol, AK Parti Taşköprü İlçe Başkanlığına seçildi.

Editör: Pusula Gazetesi