Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligin şampiyon adaylarından Alaplı Belediyespor ligin 4.haftasında saha ve seyircisi önünde Bayatspor'u konuk etti. Maça hızlı başlayan Alaplı Belediyespor taraftarının da desteği ile ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İmam lakaplı İsmail Sarıdağ'ın attığı golle 1-0 öne geçen Alaplı Belediyespor, ikinci golünü Emrah Gültekin ile buldu. İlk yarı 2-0 Alaplı Belediyespor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Alaplı Belediyepor üçüncü golünü yine İsmail Sarıdağ ile buldu. Karşılaşmada Bayatspor zaman zaman bulduğu gol fırsatlarını değerlendiremezken karşılaşma Alaplı Belediyespor'un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİ TAKIMDA 10 KİŞİ KALDI
Alaplı Belediyespor'un iki golünü atan İsmail Sarıdağ maçın son bölümlerinde gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı. Bayatspor'dan da bir futbolcu kırmızı kart görürken iki takımda maçı 10 kişi tamamladı.

ALAPLI ZİRVEYE TUTUNDU
Alaplı Belediyespor 3-0'lık Bayatspor galibiyeti ile puanını 10'a yükseltirken, zirve yarışının içine girdi. Sarı-lacivertli ekip önümüzdeki hafta Gökçebeyspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Alaplı Belediyespor'un taraftar grubu olan Mavi Şeytanların üyesi olan Fatih Özcan "Alaplı Belediyespor ve Mavi Şeytanlar gümbür gümbür geliyor. Deplasmanda Gökçebeyspor'u da yenip şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduğumuzu göstereceğiz" dedi.

ÇAYCUMA, GÖKÇEBEY'İ DEVİRDİ

Deplasmanlı Amatör Süper Ligde bir diğer karşılaşmada ise Çaycumaspor, 3'te 3 yapan güçlü rakibi Gökçebeyspor'u 2-1 yenerek haftanın süprizine imza attı.

Editör: Pusula Gazetesi