Alt-üstyapı hizmetlerine aralıksız devam eden Düzce Belediyesi çalışmalar kapsamında şehir genelinde bütünlüğü bozulmuş yollarda kaldırım yenileme çalışması yapıyor.
Düzce Belediyesi, şehre daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için asfalt ve kaldırımlarda başlattığı bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt çalışması yapılırken diğer yandan da deforme taşlar sökülerek yerine beton kaldırım yapılıyor.
Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürü Murat Gülmez, "Şehrin muhtelif noktalarında asfaltlama ve kaldırım yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Hummalı bir çalışma yürüten ekipler, zaman içinde deforme kaldırım yollarını değiştirerek şehri daha sağlıklı bir görünüme kavuşturuyor" şeklinde bilgi verdi. Şehre yakışan hizmet kalitesini ortaya koymak adına ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştığını söyleyen Gülmez, "Mahallelerimizin duyduğu ihtiyaçları belirleyip, çalışma programımızı oluşturuyoruz. Şehir genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor'' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi