Karaelmas Gazeteciler Derneği&[#]8217;nde yılbaşına saatler kala kutlama programı düzenlendi. Amelebirliği Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu&[#]8217;nun katkılarıyla gazeteciler yeni yıl pastası keserek bir araya geldi. Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref de sürpriz yaparak gazetecilerle yeni yıl pastası kesti. Gazetecilerin destekleri ile Mithatpaşa Tüneli&[#]8217;nde iyi bir yere varıldığını anlatan Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, &[#]8220;Basın, kendimizi halka anlatılmasında hatta daha ötesi eksiklerimizin halk tarafından bize yansımasında basın büyük bir ayrıcalıktır. Ben geçen dönem 8 yıl bu dönem 9 ayda basından faydalandım. Karaelmas Gazeteciler Derneği Zonguldak&[#]8217;ta çok önemli konulara işaret ederek, oluşturuyor. Zonguldak&[#]8217;ın en önemli sorunu olan Mithatpaşa Tüneli konusunda başta KGD Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Öksüz ve basın camiasının destekleri ile iyi bir yere vardık. Ulaştırma Müsteşarlığı&[#]8217;nda kabul gördü. Sorunlarımız dinlenildi ve bir yere varıldı. KGD&[#]8217;nin ve tüm basın mensuplarının yeni yılını kutluyorum. Halkın yeni yılını kutluyorum. Daha mutlu, hizmete doymuş ve hizmete ihtiyacı kalmamış bir Zonguldak hayali kuruyorum&[#]8221; dedi.
Yeni yılda derneğin daha geniş mekana taşınması için temennide bulunan KGD Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Öksüz, Zonguldak&[#]8217;ta basın müzesi olması gerektiğini dile getirdi. Öksüz, &[#]8220;Önümüzdeki yıl ki temennilerimizden biri daha büyük bir yere kavuşmamız. Zonguldak&[#]8217;ta basın müzesi olması gerekiyor. Gazeteci arkadaşlarımızın genç kuşak, orta kuşak ve sonraki kuşak bu üç kuşak arasındaki sevgi, saygıyı oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bütün meslektaşlarımızı biraz daha özverili olmaya davet ediyoruz. Bu yıl daha mutlu daha iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Fikir işçilerinin önemi bambaşkadır. Biz kendi aramızda kutlama programı düzenlemiştik. Belediye Başkanımız da bize sürpriz yaptı&[#]8221; diye konuştu.
Başkan Eşref ve beraberindekiler yaş pastayı keserek eğlendi. Doğum günü olan Durmuş Sevindik, Bahaddin Arı, Bilgin Avcı, Mete Arif Tokmak ve Çetin Sezgin de unutulmadı. Etkinlikte gazetecilerin doğum günleri de kutlandı.
Editör: Pusula Gazetesi