Zonguldakspor deplasmanda Silivrispor'u yenerek büyük bir moral buldu, Sakaryaspor hezimetini unutturdu. Kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Patron Şenol Demir Silivri maçını değerlendirerek "Böyle oynarsak değil Bandırma'yı kim gelirse gelsin yeneriz. Silivrispor maçıyla Sakarya yenilgisini telafi ettik" dedi. Demir maçın ardından büyük sevinç yaşadı.

"BU İŞİN SAKARYASI, SİLİVRİSİ YOK"

Şenol Demir "Rakip takımın konumu itibariyle zor bir maç olacağı belliydi. Çünkü onların 1 puanı var. Aslında maddi anlamda düşünüldüğünde, çok transferler yapmış, ekibe çok önemli oyuncular katmış bir takım. Doğru futbol oynadığınız zaman karşılığını alıyorsun. Biz Sakaryaspor karşısında doğru futbol oynamadık. Doğru koşmayınca, doğru pozisyon almayınca bu işin Sakarya'sı, Silivri'si yok. Orada doğru oynamadık, 4-1 mağlup olduk. Silivri galibiyeti orayı telafi etmek adına önemliydi" dedi.

"KAÇIRDIKLARIMIZ VAR, FARKLI OLABİLİRDİ"

Demir "Çocuklar iyi mücadele ederek, telafi ettiler. Sahanın sentetik olmasına rağmen, maçın genelinde üstün olan ve yöneten taraf bizdik. Rakibe baktığımız zaman, maçın başında bir tane pozisyonu var. Bizde Onur'un, Cömert'in, Ekrem'in var. Daha farklı olabilirdi ama bizim için önemli olan 3 puanı alabilmekti. 1-0 olsun, bizim olsun" dedi.

"BU KADAR SEYİRCİ BEKLEMİYORDUM"

Teknik Patron Şenol Demir Zonguldak'tan gelen Ultras Elmas, Genç Zonguldaklılar, Gurbetçi Elmaslar ve çeşitli illerden gelerek takımlarını destekleyen yaklaşık 500 dolayında taraftara teşekkür ederek "Çok sayıda seyircimiz vardı. Hepsine teşekkür ediyorum. Ben bu kadar seyirci beklemiyordum" dedi.

"BU ŞEKİLDE OYNARSAK, KİM OLURSA OLSUN YENERİZ"

Demir iyi oynadıklarını belirterek "Bundan sonra bizim için konuşulması gereken konu, Bandırmaspor maçı. Bandırmaspor iyi bir ekip. Geçen yıldan kadrosunu koruyan bir bandırma ekibi var. Bizim oynamamız gereken oyun bu. Bu şekilde oynarsak, Bandırma değil kim gelirse gelsin yeneriz. Bu mücadeleyi, bu yüreği ortaya koyarsak, Bandırma'yı değil, Sakarya'yı da yenerdik. Bundan sonraki oynayacağımız her maçı da yenebiliriz eğer bu şekilde oynarsak. Çocukları tekrar kutluyorum. İyi bir 3 puan oldu" dedi.

"HATA YAPTIKLARINI BİLİYORLAR"

Demir "Geçtiğimiz hafta ağır bir yenilgi almıştık. Rahat nefes aldık. Sakarya mağlubiyetini telafi ettik. Bundan sonra da çocuklar devamını getirecekler. Ciddiyet içerisinde oynamak zorundayız. Futbolcular bunun farkında. Hata yaptıklarını biliyorlar. Bu hafta düzelttik. Bandırma maçında çok ciddi taraftarımızın olması gerekiyor. Bu çocukların arkasında duracaklar ve destek olacaklar. İyi yoldayız. İnşallah çocuklarımız devamı getirecekler. Futbolcularımızın gücü ve kapasitesi var. Bize güvensinler" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi