Fuarların yapıldığı bölgenin tanıtılmasına büyük katkı verdiğini belirten Yıldırım; " Fuarın düzenlenmesinde emeği geçen Ticaret Odası Başkanı, Kaymakamımız ve Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Bölgede bilye bir fuara ihtiyaç vardı. Gördüğüm kadarı ile bu fuar ihtiyacı karşılamış durumda. Fuar çok ilgi ve alaka görüyor. Bölgemizin üreticileri, tedarikçileri ve montajcıları fuarda yer aldılar. Firmalardan oldukça büyük katılım var. İnanıyorum ki bu fuar Zonguldak'ın sanayi ve ticaretine çok büyük katkı sağlayacağının kanaatindeyim. Olumlu gelişmeler olacağını biliyoruz. İleriki yıllarda bu fuar daha profesyonel daha çok katılımcının olduğu bir organizasyon olacaktır. Barın- Karabük Düzce, Bolu gibi illerimizin buraya katkısı sağlanırsa ticari bir kapı olacağına inanıyorum. Yerel üreticiler ve sanayiciler bu fuarda buluştu. Bu fuarların devamını diliyor, sanayicilerin bir araya gelip görüş alışverişinde bulunulmasını arzu ediyorum. Ayrıca denizcilik sektörü ile alakalı Zonguldak'ta bir fuar yapılmasını canı gönülden isterim. Bartın, Kuracaşile, Ereğli'de gemi sanayimiz oldukça gelişmiş vaziyette. Bu sektöründe tanıtılmasını istiyoruz"diye konuştu.

Standını açtıkları kapı markasının Çaycuma bayiliğini de, partilerinin Çaycuma İlçe Başkanı Şükrü Güner'in taptığını ifade eden Yıldırım ayrıca yaşlı, özürlü ve çocuklar için özel ürettikleri lavabonun da tanıtımını yaptı.

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Gökçebey Kaymakamı Gökhan Öztürk, Expolink Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan, Expolink Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Serdar Erdoğan ve Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Sayın Rıza Çapkın da standı ziyaret edip ürünleri incelediler.

Editör: Pusula Gazetesi