Zonguldak&[#]8217;ın Devrek ilçesinde Devrek Devlet Hastanesi yetkilileri tarafından, hastane eksiklerinin giderilmesinde destek veren ve ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarına yemek verdi.
Öğretmen Evinde düzenlenen yemeğe Devrek Devlet Hastanesi Baş Hekimi Mehmet Öncel, Hastane Müdürü Orhan Küçük, ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları katıldı. Düzenlenen yemekte konuşan Hastane Baş Hekimi Mehmet Öncel, &[#]8220;İlçemizde görev yapan gerek ulusal gerekse yerel basın mensuplarının hastanemizdeki personel ve donanım eksikliği ile ilgili haberler yaparak sesimizi duyurmaları ve akabinde yetkililerin harekete geçmelerini sağlamaktadırlar. Özellikle doktor eksikliğimizin giderilmesi anlamında hem bizlere hem de vatandaşların sıkıntısını medyaya yansıtarak hastanemizde eksikliklerin tamamlanmasında büyük gayretler gösteren basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ederim&[#]8221; dedi.
Basın mensupları da hastane yetkililerine nazik yemek davetinden dolayı teşekkür etti.
Basın mensupları, Başhekim Mehmet Öncel&[#]8217;den özellikle görevini yapan gazetecilerin hastaneden fotoğraf ve görüntü alınmasında yardımcı olunmasını istedi.

Editör: Pusula Gazetesi