Ziyaretten oldukça memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Keçeli; "İlçemizde derneklerimiz olumlu işler yapıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Derneklerimiz birlik ve beraberlik içerisinde olurlarsa daha başarılı işlere imza atacaklarından şüphem yok. Her zaman yanlarındayız diye konuştu.

Ziyarette derneğinin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Taşdemir; "Sayın Kaymakamımıza Derneğimizin faaliyetleri hakkında bilgi verdik. Gelecek yıl diğer derneklerimiz ile birlikte ilçemizin tanıtımı anlamında güzel işler planlamaktayız, tabela derneği olmayacağız'dedi.

Kaymakamlık ve Milli Eğitim ziyaretlerinde Başkan Taşdemir'e Başkan Yardımcısı Teoman Temelekuran, Mali İşler Başkanı Mahir İnam, Tanıdım Medya ve Halkla İlişkiler Başkanı Ercan Karakuş eşlik ettiler.

Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir'i ziyaret eden Çaycumalılar; "Yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla Çaycuma Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir'i makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Başkan Taşdemir, yeni eğitim ve öğretim yılının öğrenci, veli, öğretmen ve eğitim yöneticileri ile tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Taşdemir; "İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolu da eğitimden geçmektedir" dedi.

Çocuklarımızın günümüzün gereklerine göre yetiştirilmesi hususu, toplum olarak en fazla önem verilmesi gereken konudur. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın eğitim ve öğretim hayatlarında önemli bir yeri olan ilk ve orta öğretim dönemi devamı gelecek uzun bir yolun temelidir. İyi yetiştirilmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesi olup, güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolu da eğitimden geçmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 eğitim öğretim yılının çocuklarımız ve gençlerimize, öğretmenlerimize, ailelerimize Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve ülkemize hayırlı olmasını temenni eder ve öğrencilerimize eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar dilerim "dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir Çaycumalılar Derneği Başkan ve yönetim kurulunu kabul ederek yeni eğitim ve öğretim yılı hakkında değerlendirme yaptı.

İl genelinde yürüttükleri müfredat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özdemir; "Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz, bu topraklar ve bayrağımızdan başka hiçbir kaygımız yok. 15 Temmuzdaki hain saldırıyı, Çanakkale'yi, Kurtuluş Savaşı'nı düşünerek, vatan sevdalısı eğitimciler olarak çalışıyoruz. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte daha kaliteli çalışmalar yapacağımız konusunda inancımız tam"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi