Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği ve Akdeniz Üniversitesi işbirliğiyle Antalya'da gerçekleştirilen 14. Ulusal PDR Öğrencileri Kongresi'nde, Düzce Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu (DÜPDR), Türkiye'deki en aktif Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik öğrenci toplulukları arasında 3. oldu.
Türk PDR Derneği ve Ulusal Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğrencileri Yapılanması (UPÖY) kriterlerine göre yapılan en aktif topluluklar yarışmasında, 18 üniversitenin PDR Topluluğu içerisinde 3. olan Düzce Üniversitesi Topluluğu, ödülünü Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Başkanı Prof. Dr. Filiz Bilge'den aldı. Ayrıca 14. Ulusal PDR Öğrencileri Kongresinde 31 katılımcıyla yer alan Düzce Üniversitesi'nin, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü'nden 8 öğrencisi hazırladıkları bildirileri sunarak kongreye katkı sağladı.
Düzce Üniversitesi yaptığı açıklamada; gösterdikleri başarıdan ve yaptıkları çalışmalardan dolayı Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencilerini, PDR Topluluğu Yönetim Kurulunu, Topluluk Danışmanı Arş. Gör. Muhammed Bahtiyar'ı ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Tuğba Seda Çolak'ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Editör: Pusula Gazetesi