Bartın İl Müftüsü İsmail Bayrak&[#]8217;ın hac görevinden dönmesi sebebiyle gerçekleşen ziyarette, Çaycuma&[#]8217;nın Perşembe beldesi Merkez Yeni Cami Derneği heyeti de hazır bulundu. İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, komşu il ve ilçe ziyaretlerini devam ettiriyor. Bu kapsamda Bartın&[#]8217;a ziyaret yapıldı. Yapılan ziyarette ilçe Müftüsü Bartın İl Müftüsü İsmail Bayrak ve Müftü Yardımcısı Dr. Halil Taşpınar´ı ziyaret etti. İlçe Müftüsü Bartın ziyaretine Perşembe Beldesi Merkez Yeni Cami Derneği heyeti de eşlik etti.
İl Müftüsü İsmail Bayrak ziyaret dolayısı ile yaptığı açıklamada, &[#]8220;Ziyaretinizden çok memnun oldum. 2009 yılı hac mevsiminde kafile başkanı olarak görev yaptım. Başarılı bir hac mevsimi yaşadık ve tekrar görev yerimize döndük. Hizmetler ve yapısal çalışmalar devam ediyor. Çaycuma ilçemizde de hızlı bir temponun olduğunu görüyorum. Perşembe Beldesine hizmet verecek çok güzel bir cami ve müştemilatının yapılıyor olmasından mutluluk duydum. Kişiler fani, ameller bakidir&[#]8221; dedi.
İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş da yaptığı açıklamada şöyle dedi:
&[#]8220;Bartın Müftülüğümüze de daha önce de ziyaret yapmıştım. Gerek yapısal ve gerekse hizmetler anlamında Bartın Müftülüğünü öncü müftülüklerden birisi olarak görüyoruz ve örnek alıyoruz. Müftümüz İsmail Bayrak Bey ile Müftü Yardımcımız Dr. Halil Taşpınar&[#]8217;dan güzel mesajlar aldık. Kendilerine teşekkür ediyoruz.İnşallah ileriki günlerde Karabük ilimizle bazı ilçelerini ziyaret edeceğiz.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi