Zonguldaspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner , berareberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte üst düzey ziyaetlerde bulundular. İlk ziyareti 12.00'da Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e yapan Başkan Caner ve yönetime sıcak karşılama yapan Başkan Akdemir'e Caner tarafından çiçek takdim edildi.

Takımı bu sene hakkettiği yere çıkartmak için el ele vereceğiz. Bugünde Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir'e ziyarete geldik. Kendisiyle fikir alışverişinde bulanacağız. İnşallah Zonguldak'ımızı ve Zonguldak sporumuzu başarılı bir sezon geçirmek nasip olur. Başkanımızla el ele vererek bu takımı layık olduğu yerlere taşıyacağız" dedi.

AKDEMİR: "ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ"

Başkan Akdemir "Zonguldakspor Zonguldak için önemli bir kurumlardan bir tanesi. Geçmiş tarihe baktığımızda çok önemli bir yerde yer almış Türkiye'ye örnek olmuş bir spor camiası. Ben özellikle başkanımızı ve yönetimini kutluyorum. Bu kadar olanaksızlıklar içerisinde güç sarf ederek, Zonguldak'ımızı amatör ligden bir üst seviyelere taşıyarak bu noktaya getirdiler. Bizler yerel yönetimler olarak üzerimize ne düşüyorsa ne kadar katkı verebilirsek vermeye hazırız." dedi.

EROĞLU: "YÖNETİMİ KUTLUYORUM"

Başkan Caner ve yönetimi saat 14.30'da ise TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Caner, Eroğlu'na takımın durumu hakkında bilgi verdi.

Başkan Caner ve yönetimi kutlayan Eroğlu "Zonguldakspor son yıllarda büyük başarılar elde etti. Başkanımızı ve yönetimi kutluyorum. Yeni sezonda da bu takımın şampiyon olacağına inanıyorum." şeklinde konuştu. (Haber: Ender Yüksel)

Editör: Pusula Gazetesi