Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel'i makamında ziyaret eden Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ve Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi daha sonra Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda Zonguldak İli Ormancılık Çalışmaları hakkında brifing aldı.

Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen sunu eşliğindeki brifinge Kaymakam Adayları Hüseyin Konak, Uğur Kaya, Orman Bölge Müdür Yardımcıları, Çevre Şehircilik İl Müdürü, Gıda ve Tarım, Hayvancılık İl Müdürü, tüm Şube Müdürleri ile Devrek, Dirgine, Kdz. Ereğli ve Zonguldak İşletme Müdürleri katıldı.

Toplantı sonunda açıklama yapan Vali Çınar; ildeki kurumları ziyaretlere başladıklarını orman teşkilatı ile koordinasyon içinde çalışmalarının önemine işaret etti. "Önemli olan bizim iyi niyetimizle Zonguldak'a hizmet etmemizdir. Koordinasyon da bir o kadar önem arz ediyor. Orman teşkilatının yaptıkları çalışmalar gurur verici en kısa zamanda da çalışmaları yerinde inceleyeceğiz ve Zonguldak İline özellikle kırsal turizm alanında ne gibi katkılar sağlayacağımız konusunda Valiliğimiz, TSO, Kalkınma Ajansı ve Zonguldaklı İş Adamları ile işin kaynağında Gümeli ve Bacaklı Yaylasında bir araya gelip çalıştay düzenleyeceğiz" ifadelerini kullandı.Başta Orman Bölge Müdürü Beşel olmak üzere tüm orman teşkilatına hizmetlerinden dolayı teşşkkür ederek Bölge Müdürlüğünden ayrıldı.

Editör: Pusula Gazetesi