Kozlu Kaymakamlığı ve Kozlu Belediyesi tarafından düzenlenen 31'nci Kozlu Dağköy Yağlı Pehlivan Güreşleri 6 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek.

YOĞUN ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR

Dağköy'de bulunan tesislerin zemininin tamamen toprağa dönüşmesi nedeniyle Kaymakamlık ve Kozlu Belediyesi, zeminin çimlendirilmesi için yoğun bir çalışma içinde girdi. 1 haftada gerçekleştirilen çimlendirme çalışmaları sonuç verdi ve Dağköy Güreş alanı yemyeşil oldu. Çeşitli bölgelerden toprakla birlikte kesilerek getirilen çimler Dağköy Güreş alanına itina ile yerleştirildi, sulama ve bakım çalışmaları devam ediyor.

KERİM YILMAZ SIKI DENETLİYOR
6 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek güreşler öncesinde her hangi bir aksilik olmaması için Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz heyet ile birlikte sık sık Dağköy'e çıkarak zeminde incelemelerde bulunuyor.

TERTİP KOMİTESİ BELİRLENDİ
Bu yıl 31'ncisi gerçekleştirilecek Kozlu Dağköy Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde Tertip Komitesi şu isimlerden oluşuyor: İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Kozlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Bağdağ, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Altuntaş, İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Açıkgöz, Eski Güreş Ağası İş Adamı Tuncay Karakuş, Eski Güreş Ağası Servet Aydın, Eski Güreş Ağası Cengiz Gürleyen, Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda, Dağköy Muhtarı Muhammet Yavuz.

HERKES DAVETLİ

6 Ağustos tarihinde yapılacak Dağköy Yağlı Güreşleri saat 10.30'da başlayacak. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve Tertip Komitesi tüm güreşseverleri 6 Ağustos tarihinde Dağköy'e davet etti.

Editör: Pusula Gazetesi