Zonguldak'ta 78 yaşındaki kadının bulunduğu balkon çöktü. Talihsiz kadın beton bloklarla birlikte yaklaşık üç metreden aşağıya düştü. Mahalle yolunu kullanan üç kişi beton blokların altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Gürültüye koşan mahalle sakinleri ise manzara karşısında büyük şok yaşadı.
Edinilen bilgiye göre olay Terakki Mahallesi'nde meydana geldi. Dar olan mahalle yolundan geçmek isteyen metal boru yüklü kamyonet, karşı yönden gelen araca yol vermek istedi. İddialara göre kamyonet; geri manevra yaptığı sırada 78 yaşındaki Yıldız K.'ya ait evin balkonuna çarptı. Bu sırada gürültüyü duyan Yıldız K., evinin balkonuna çıktı. Olaydan kısa süre sonra da yaşlı kadının bulunduğu balkon bir anda çöktü. Beton blok ile birlikte yaklaşık üç metreden aşağıya düşen Yıldız K., yaralandı. Bu sırada aynı yolu kullanan üç kişi ise çöken balkonun altında kalmaktan kıl payı kurtuldu.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı kadına ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yıldız K., tedavi altına alındı. Yıldız K.'nın kaburgalarında kırıklar olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Pusula Gazetesi