Bartın İli Muhtarlar Derneği ve Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi arasında yapılması düşünülen birleşme için oylama yapıldı. Bartın Muhtarlar Derneği&8217;ndeki oylamada dernek üyesi 60 muhtar oy kullandı. Muhtarlar iki derneğin bir çatı altında toplanmasını oy birliği ile kabul etti. Çıkan sonuçtan memnun olduğunu söyleyen Bartın Muhtarlar Derneği Başkanı Reşat Günay, dernekler olarak birleşmelerinin ardından seslerini daha fazla duyurma şansı bulacaklarını söyledi. Referandumdan iyi bir sonuç elde ettiklerini belirten Günay, &8220;Birlik ve beraberlik vaktidir&8221; dedi.



Oybirliği ile kabul edildi



Dernek Başkanı Günay, &8220;Bugün Bartın İli Muhtarlar Derneği olarak toplantı düzenledik. Toplantımızın amacı da ilimizde Bartın Muhtarlar Derneği ve Türkiye Muhtarlar Derneği olarak iki dernek olması. Bu iki derneğin birleşmesi amacıyla bugün dernek binamızda referanduma gittik. Bu toplantıya 60 muhtar arkadaşımız iştirak etti. İki derneğin birleşmesi için Bartın Muhtarlar Derneği olarak oylama yapıldı. Toplantıya katılan bütün muhtarlarımız da birleşimi kabul ettiler&8221; diye konuştu.


Amacımız birlik ve beraberlik



Reşat Günay; &8220;Duyduğumuza göre Türkiye Muhtarlar Derneği&8217;nde de birleşme için yapılan oylama kabul edilmiş. Bu konuyu önümüzdeki günlerde Türkiye Muhtarlar Derneği&8217;nde bulunan arkadaşlarla da değerlendireceğiz. Bartın Muhtarlar Derneği olarak tek çatı altında birleşmeyi amaçlıyoruz ve birlik beraberlik içinde çalışmayı düşünüyoruz. Biz böyle bir uygulama yaparak ilimizde bulunan bütün muhtar arkadaşımızı tek çatı altında kucaklamak istiyoruz. İlerleyen günlerde yapacağımız görüşmelerle bu birleşimi sabitleştireceğiz&8221; şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi