MHP Çaycuma İlçe Başkanı Önder Alkan, hükümetin toplumsal olaylar karşısındaki tavrını anlamanın mümkün olmadığını söyledi. Ülkenin içinde bulunduğu durumun kendilerini endişelendirdiğini belirten Alkan; "Bir yanda, zafer kazanmış edası ile Türkiye´ ye gelen hainler, şehirlerimizi yıkan, araba yakan iş yeri kundaklayan, bölücü başına hürriyet isteyen, yasadışı eylem yapan ve bunları yaparken Ak Parti hükümetince sözde demokratik hak arayışı içinde oldukları safsatası ile hoş görülen polis tarafından ciddi bir müdahalede bulunulmayan PKK´lı şehir eşkıyaları.
Diğer tarafta, özelleştirme mağduru maaşları üçte bire düşen, özlük hakları elinden alınan, çocuklarını okutmak, kirasını verebilmek için yani sadece yaşayabilmek için ülkenin dört bir yanından seslerini duyurmak için Ankara´ya gelen ve Ak Parti hükümetince en sert müdahalede bulunup Ankara´nın soğuğunda tazikli soğuk sular, olmadı biber gazı, o da az geldi soğuk sulara atılan tekel işçileri.
Bir diğer yanda arkadaşları işten atıldığı için eylem yapan ancak uzlaşma beklerken kendileri de işten atılan demiryolu çalışanları. En son da İstanbul Belediyesi itfaiyesi ve eczacılara yapılan haksızlıklar. Hayret ve dehşetle Ak Parti hükümetinin olaylar karşısındaki aczi yetini bütün vatandaşlarımız izlemektedir. Açılım safsatasının sonucunun ülkemizi nereye gotürdüğü açıkça görülmektedir. Tekel işçilerine, demiryolu çalışanlarına yapılan zulmü kınıyoruz. Ülkenin kurtuluşu MHP iktidarı ile olacaktır" şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi