Düzce Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında bazı bakanların yenilendiği bazılarının da yer değiştirdiği kabine değişikliğini kutlayarak, "Yenilenen hükümetimizin ülkemize, milletimize ve iş dünyamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" dedi. Taşlı ayrıca Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün de kabinede tekrar yer almasını sevinçle karşıladıklarını vurguladı.
Düzce Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ertan Taşlı, yenilenen hükümete başarılar diledi. Türkiye'nin ekonomide yeni hamlelerle atılım yapacağını belirten Taşlı, "İş dünyası olarak yeni hükümetin ekonomiyi 2023 hedeflerine koşması beklentisi içindeyiz. Yapılan değişiklikle daha da dinamikleşen hükümetin, ekonomiyi daha ileriye taşıyacak reformlara odaklanacağına inanıyoruz" diye konuştu.
Türkiye'nin 15 yıldır ekonomide ve siyasette istikrarlı bir dönem yaşadığını vurgulayan Başkan Taşlı, şunları söyledi: "Yatırım, üretim, istihdamın artması, milli gelirimizin yükselmesi için hep beraber çalışmamız gerekiyor. Sayın Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında yenilenen hükümetin bu çalışmalara odaklanacağına inancımız tam. Hükümetimizin başarısı için Düzce iş dünyası olarak bizler de büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası yolunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Daha çok üretmek, daha çok ihracat yapmak, daha çok kazanmak, işimizi ve ticaretimizi büyütmek için el birliğiyle çalışacağız."
Taşlı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün de kabinede tekrar yer almasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek "Sayın Bakanımız Faruk Özlü'nün kabinede değişmeyen isimler arasında olduğunu görmek bizim için sevinç oluşturdu. Bakanımız hem Türkiye hemde Düzce'de sanayi adına önemli proje ve işlere imza atmaya, bu çerçevede çeşitli kanun maddeleri hazırlamaya çalışıyor. Bizde Düzceli iş adamları olarak kendisine desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi