Ereğli ilçesinde, toplantı ve gösteri yürüyüş yerlerinin belirlendiği bildirildi.
Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi, yazılı açıklamasında, ilçe merkezinde düzenlenecek toplantı ve gösteri yürüyüşlerinde, Bozhane Kavşağı´nın toplanma alanı olacağını belirtti.
Atatürk Bulvarı´nın yürüyüş güzergahı, eski Hükümet Kavşağı´nın dağılma alanı, Atatürk Anıtı önünün ise 1. açık hava toplantısı alanı olarak kullanılacağını anlatan Ekşi, şunları kaydetti:
´´Aynı günde ikinci bir gösteri yürüyüşünün düzenlenmesi durumunda Erdemir Genel Müdürlüğü ofis binasının yan tarafının gösteri yürüyüşü toplanma alanı, Uzunkum Caddesi´nin yürüyüş güzergahı, terminal kavşağının dağılma alanı, sahil kısmındaki Amfi Tiyatrosu Alanı 2. açık hava toplantısı alanı olarak kullanılacak.
Gülüç beldesinde de son durak mevkisindeki kavşağın gösteri yürüyüşü toplanma alanı, Erdem Yuva Evleri önündeki yolun yürüyüş güzergahı, Erdem Yuva Evleri 27. Blok önünün dağılma alanı, Gülüç Belediyesi önündeki meydan 1. açık hava toplantısı alanı olacak. 2. gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantısı olması durumunda söz konusu kavşak gösteri yürüyüşü toplanma alanı, Sahil Bulvarı yürüyüş güzergahı, Kirazlar Oteli önü dağılma alanı, Gülüç Belediyesi Sosyal Tesisler Binası yanındaki antrenman sahası da 2. açık hava toplantısı alanı olarak kullanılacak.´´
Editör: Pusula Gazetesi