Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kamyonet ve TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Yaralanan iki kişi ambulanslarla Ereğli hastanesine kaldırıldı. Görüntüleri cep telefonu ile kaydeden kadın, kazadan sonra akan mazotu plastik şişeye doldurmak isteyen TIR sürücüne tepki gösterdi.

Kaza Ereğli Alaplı Karayolu Mevrealtı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Seyfettin Şen'in (27) kullandığı sürücüsü 67 DT 840 plakalı TIR ile Nurettin Uçar'ın kullandığı 67 SE 534 plakalı kamyonet Organize Sanayi bölgesi kavşağında çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü Nurettin Uçar (50) ile babası İbrahim Uçar (75) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı.

GÖRÜNTÜ ALAN KADINDAN MAZOT TEPKİSİ

Diğer yandan kaza anını cep telefonu ile kaydeden bir vatandaş kazadan sonra akan mazotunu plastik şişelere doldurmaya çalışan TIR sürücüsüne tepki gösterdi. Görüntüyü kaydeden vatandaş "Kazada depo delindi. Şoför o telaşla bile hala şu 5 kiloluk su bidonuna yakıt doldurayım diye düşünüyor. Düşünün yani 300-400 kiloluk mudur bir TIR'ın deposu. Su bidonuna alayım akaryakıt ziyan olmasın derdinde. Daha sonra aklı başına geldi ve yola toprak atmaya başladı. Bizde geçen arabalardan su istedik ve yakıtın üzerine su attık" dedi.

Kazada hasar gören araçların yol kenarında alınması ile trafik normal akışına döndü. Ereğli Devlet hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. TIR sürücüsü Seyfettin Şen, ifadesi alınmak üzere Polis merkezine götürülürken, Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Pusula Gazetesi