AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve teşkilat kademeleri, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında verdiği destansı mücadelesiyle öne çıkan Kahramankazan'a " 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü " etkinlikleri kapsamında ziyarette bulundu.
AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve teşkilat kademeleri, darbe girişimi sırasında 4'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan kalkarak sivil halkı, Meclis'i ve devlet kurumlarını bombalayan F-16'ları engellemeye çalışırken 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan'a ziyarette bulundu.
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kahramankazan Belediye Başkanlığı'nı ve AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanlığı'nı, teşkilatları ile birlikte ziyaret eden Saylar, "15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün merkezi konumunda olan Akıncı Hava Üssünde yaşlısı genci, kadını erkeği canı pahasına kurşunlara ve bombalara göğsünü siper ederek, vatanına, bayrağına ve milli iradeye sahip çıkmıştır. Halkımızın vatan, millet ve bayrak sevgisi ile kahramanca direnmesi neticesinde Gazi Meclisimiz tarafından ilçemiz, Kahramanlık unvanı ile onurlandırılmıştır. 15 Temmuz'da tüm dünya mazlumlarına örnek olacak bir direniş ortaya koyduk. 15 Temmuz'da ülkemizin birliğine, beraberliğine, iç ve dış tehdide karşı, milletçe dik durarak vatanımıza sahip çıkacağımızı tüm dünya ya göstermiş olduk. Bu örgütlere karşı yürütülen kararlı mücadele de şehit olan askerlerimize, polislerimize ve tüm sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum" diye konuştu.
Saylar, gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Kahramankazan'da 15 Temmuz gecesi yaşananların anlatıldığı fotoğraf sergisine katıldı.
Kahramankazan'a gerçekleştirilen ziyarete Başkan Saylar'a Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri ile il ve ilçe teşkilat kademeleri de eşlik etti.

Editör: Pusula Gazetesi