Çaycuma Vergi Dairesi Gelir Uzmanlarından Huzur Arifoğlu ile İşadamı Doğan Arifoğlu'nun oğlu Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı oyuncularından Ozan Arifoğlu, hayatını Gülsüm-Ümit Uygur çiftinin kızları Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Selin Uygur ( Arifoğlu) ile birleştirdi.

Çiftin geçen hafta İstanbul'da kıyılan nikahın ardından Bartın AS Düğün ve Kongre Salonu'nda düğünleri gerçekleştirildi. Düğüne; Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Devrek Esnaf Odası Başkanı İsmet Akdemir, Çaycuma Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Cengiz, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Çaycuma spor Kulübü Başkanı Serem Mantarlı, eski Devlet Bakanlarından Güneş Müftüoğlu, CHP önceki dönem Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma eski Belediye Başkanları Osman Metin Yurtbay ve Mithat Gülşen, çok sayıda esnaf ve işadamı katıldı.

Gülsün-Ümit Uygur ile Huzur- Doğan Arifoğlu çiftleri konuklarla tek tek ilgilenirken, çocuklarının mutluluğunu paylaştı. Pusula Gazetesi olarak Arifoğlu çiftine ömür boyu mutluluklar, meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Editör: Pusula Gazetesi