Zonguldak'ın Devrek ilçesinin sevilen işadamlarından Sadık Ayanoğlu, adını taşıyan torunu Sadık Ayanoğlu'na Hanyanı Restoran'da düzenlediği görkemli bir sünnet töreniyle iş, siyaset, bürokrat çevreleri ile sevenlerinin yanı sıra, çok sayıda davetliyi bir araya getirdi.

İşadamı Sadık Ayanoğlu'nun oğlu Mehmet ve gelini Şenay Ayanoğlu'nun çocukları ve aynı zamanda torunu olan Sadık Ayanoğlu, görkemli bir törenle erkekliğe ilk adımını attı. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü düğünde Sadık Ayanoğlu, eşi Sevil ile Şenay-Mehmet Ayanoğlu çifti davetlileri kapıda karşıladı, onlarla tek tek ilgilenerek, misafirperverliklerini gösterdi.

Sünnet düğününe; AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak eski Milletvekili Adnan Akın, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, İşadamları; Mehmet-Sezai Çanakcı, Necdet Başoğlu, Erdal Şeker, Kadir Tatoğlu, gazeteci-yazarlar; İbrahim Tığ, Ali Rıza Tığ, Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Akdemir, Devrek TSO Genel Sekreteri Cihat Yaban, Devrek Belediye Meclisi Üyeleri Osman Erenoğlu, Şahin Aldıbaş, Devrek İl Genel Meclisi Üyeleri; Özcan Özmekik ve çok sayıdaki sevenleri ve bürokrat katıldı.

Törende, sanatçı Mustafa Malat da sahne aldı. Malat, birbirinden güzel türkü ve şarkıları seslendirerek, davetlilere güzel bir müzik ziyafeti verdi.

Tüm davetlilerle tek tek ilgilenen işadamı Sadık Ayanoğlu, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları onlara için teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi