Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Zonguldakspor için Erzurumsporlu 4 futbolcunun isimleri gündeme geldi.

Spor Toto 3. lig ve 2. Ligde Zonguldakspor'un grubunda bulunan ve iyi dostluklar kurulan Erzurumspor yönetim ve taraftarları birbirine gönülden bağlı, birbirini destekleyen iki takım haline geldi.

Bu sezon play-off şampiyonu olarak TFF 1. Lige yükselen Erzurumspor 1. Ligde de zirveye oynayacak güçlü bir kadro kuruyor. Bir çok futbolcusu ile de yollarını ayırdı. Erzurumspor yönetimi şampiyonlukta önemli rol oynayan futbolcularından Stoper Doğancan Otman, orta saha Fatih Gül, kanat oyuncusu Serdar Deniz, orta saha ve kanatta oynama özelliği olan Halil İbrahim Tuna ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

4 FUTBOLCUNUN İSMİ ZONGULDAKSPOR İLE ANILDI

Erzurumspor ile yollarını ayıran bu 4 futbolcunun Zonguldakspor ile görüştükleri, stoper Doğancan Otman ve Halil İbrahim Tuna'nın kırmızı lacivertli ekiple prensip anlaşmasına vardıkları yönünde gelişmeler yaşandı.

HAKAN HÜRFİKİR "İLGİMİZ YOK"

Bu gelişmelerin ardından tranferden sorumlu Zonguldakspor Genel Kaptanı Hakan Hürfikir bu futbolcularla ilgilerinin olmadığını net bir dille ifade etti. Hürfikir "Hiç kimse merak etmesin. Zonguldakspor'u taşıyabilecek kalitede 5-6 futbolcu ile prensipte anlaştık. İsimlerini açıklamamız söz konusu değil. Sonra piyasaları yükseliyor. Biz de futbolcu da zor durumda kalıyor. Geldiklerinde tek tek açıklayacağız. Taraftarımız sabırlı olsun" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi