Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun "MİT TIR'ları Davası"ndan tutuklanmasının ardından Ankara'dan İstanbul'a başlattığı "Adalet Yürüyüşü"nde 21'inci gün geride kaldı.

"Adalet Yürüyüşü"nün sdünkü programında, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, yürüyüşü Ankara'dan başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'nin önceki Genel Başkanlarından Hikmet Çetin ile beraber yürüdü. Milletvekili Turpcu, her iki Genel Başkanla, İl Başkanı olarak 1993-1995 yıllarında beraber çalışmıştı.

Turpcu, "Adalet Yürüyüşü"nün 21'nci gününe dair sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Gözleri bağlı, elinde terazi olan simge boşuna değildir. Herkes için hak, hukuk adalet istiyoruz" dedi. Turpcu, yürüyüşün öğleden sonraki etabında planlanan saldırının emniyet güçleri tarafından önlendiğini hatırlatarak, "Büyük bir katliama yok açacak, halkımızı birbirine düşürecek terör eylemini önleyen güvenlik güçlerimizi tebrik ediyoruz. Sağ olsunlar, var olsunlar" mesajını paylaşarak, emniyet güçlerine teşekkürlerini iletti.

Editör: Pusula Gazetesi