ZONGULDAK'ta, ilaç mümessili 31 yaşındaki Kadir Pulat, nişanlısı 30 yaşındaki Tuğba Yılmaz'a, sürpriz hazırlayarak belediye nikah salonu yerine halk arasında `Aşıklar tepesi' olarak bilinen deniz manzaralı alanda nikah kıydırdı.


Kadir Pulat, 2.5 yıl önce bir arkadaş ortamında tanıştığı özel bir elektrik şirketinde çalışan Tuğba Yılmaz ile 1 yıl önce nişanlanarak evliliğe ilk adımı attı. 1 Temmuz'da dünya evine girmeye hazırlanan çift, nikah tarihini de bugün olarak belirledi. Kadir Pulat, denizi çok seven nişanlısına sürpriz hazırlayarak nikah törenini Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu'nda değil de, Yayla Mahallesi'ndeki halk arasında `Aşıklar tepesi' olarak bilinen deniz manzaralı alanda kıyılmasına karar verdi. Pulat, nikah saatinin yaklaşmasıyla her şeyden habersiz nişanlısını nikah salonu yerine daha önceden süslenerek hazır hale getirilen Aşıklar Tepesi'ne getirdi. Burada bekleyen davetliler, çifti alkışlarla karşıladı.


Genç çiftin nikahını kıyan Zonguldak Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, 6.5 yıldır nikah kıydığını ancak ilk defa böyle bir konsepte nikah kıydığını, gençlerin arzusunu kıramadığını söyledi. Başkan Akdemir, nikahı kıydıktan sonra çifte kahve fincanı takımı hediye etti.


Kadir Pulat, denizi ve maviyi çok sevdiklerini belirterek, "Buranın da Zonguldak'ta özel yer olduğunu düşünüyorum. Öyle sürpriz yaptım. Deniz manzaralı bir nikah olsun istedik" dedi.


Sürpriz karşısında şaşıran gelin Tuğba Yılmaz ise "Çok mutluyum. Deniz ve mani benim için çok önemliydi. Kadir'de bunu bilerek burayı tercih etmiş. Nikah salonuna gideceğiz diye biliyorum ancak beni buraya getirdi, sürpriz oldu " diye konuştu.


Daha sonra davetliler, Pulat çiftiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Pusula Gazetesi