Zonguldak Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Karaelmas Kemal Köksal Stadı her yıl Zonguldakspor'a kiralanırken, kırmızı-lacivertli ekip tesisi olmadığı için bu statda hafta için her gün idman yapmak zorunda kalıyor. 2016-2017 futbol sezonunda maçların Devrek İlçe Stadı'nda oynanmasına rağmen idmanların Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapılması stad zeminini perişan hale getirmişti.

PERSONEL BAKIMLA STADI KURTARDI

Sezonun bitmesiyle birlikte dinlenmeye geçen Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nün uzman personeli tarafından statda bakım ve onarımın yanı sıra ekim ve çim temizliği yapılarak gübrelendi. Yapılan bakım çalışmaları meyvesini verirken Karaelmas Kemal Köksal Stadı çimleri tekrar hayat buldu ve stat yeşile büründü.

SEZONUN İLK MAÇI KARAELMAS KEMAL KÖKSAL'DA

2017-2018 futbol sezonunun başlama tarihine kadar bakım ve iyileştirme çalışmaları devam ederken Zonguldakspor sezonun ilk maçını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynaması kesinleşti. Kapalı Tribünün ise yalnızca çatı kısmı kalacak, sezon devam ederken çatı yerleştirme işlemi devam edecek.

Editör: Pusula Gazetesi